Happy Fit lessen: de Synergie small group trainingen,  te St.Job in’t Goor (BRECHT).

De Happy Fit lessen worden gegeven door Sonja Kimpen en Marc De Jonck. Heb je interesse stuur een mailtje aan sonja.kimpen@synergie.be  met je voorkeurslessen.  Als er nog een plaatsje is kan je als nieuwe deelnemer een gratis welkomlesje doen.  Het is handig dat je een handdoek, flesje water, sportschoen voor binnen én heel veel “goesting” meebrengt!

Happy Fit Power BBBB: zéér afwisselende les met verstevigende oefeningen voor benen, bovenarmen, buik en billen.

Happy Fit Fatburner: Pittige les op swingende muziek met zowel aandacht voor cardio (hart en longen) als verstevigende oefening.   Leuk om weten krachttraining heeft een naverbranding van 48u!

Happy Fit Pilates:  werkt volledig op de balans-herstel in het lichaam. Dit wil zeggen de spieren rekken die moeten rekken en het versteviging van de spieren die meestal door slechte houdingen en eenzijdige bewegingen verkort zijn. Het resultaat is een balans gevoel in je lichaam en een mooie houding die je de dag lang kan handhaven.

Happy Fit Yogamix: een evenwichtige keuze uit de typische yoga-asana’s met als doel het lichaam te ontspannen en in balans te brengen.  Via de zeer ontspannende muziek, gecombineerd met ademhalingsaandacht  en gebruik van etherische olie wordt de ideale sfeer gecreëerd om je chakra’s te stimuleren en volledig tot rust te komen. Een ideale afsluiter van de dag. Alle rug-en kniebelastende oefeningen worden vermeden.

UURROOSTER

 

Sonja Kimpen en Marc De Jonck zijn beiden master in de bewegingswetenschappen, geven docentenopleidingen en hebben reeds 35 jaar lesgeefervaring.

Samen is het hun doel en missie zoveel mogelijk mensen te inspireren en stimuleren naar gezonde levensstijl.

 

  • Graag meer informatie over

  • Persoonlijke gegevens