Dagelijkse kost … gezonder

Enkel digitaal verkrijgbaar!

Dagelijkse kost gezonder

Wat we eten heeft veel te maken met gewoontes en tradities.  Onze dagelijkse kost is een overlevering van generatie op generatie.  Maar recente wetenschappelijke inzichten leren ons dat eeuwenoude ingrediënten niet per se de gezondste zijn.

In deze publicatie goochelt Sonja met de bestaande recepten en geeft ze een actuele, gezonde make over.  De bestaande recepten blijven en lekker, maar veel gezonder. Waardoor je je energieker, levenslustiger en beter in je vel voelt.

“Dagelijkse kost gezonder” is gedocumenteerd met herkenbare foto’s en biedt vele pagina’s inspiratie. Boodschappenlijstjes, de kleurrijke en makkelijke recepten  en de no nonsense benadering zullen een motiverend effect hebben. Per gerecht  worden er diepvriestips meegegeven want consequent dubbele porties klaarmaken geeft een enorme tijdswinst.

Vraag je je af hoe zit het met frieten, worsten, biefstuk, lasagna, pitta en ijsjes?  Geen probleem. Deze favorieten kunnen  perfect in een actueel gezond menu.  Momenteel is Sonja een adaptatie aan het uitwerken voor de Nederlandse keuken.

Prijs: €22