Voor alle downloads waar in de boeken van Sonja verwezen wordt: mail naar Sonja.kimpen@synergie.be en ze komen naar je toe.

Ik wil je héél hard BEDANKEN voor alle schitterende boeken die je bijeenschreef – in jouw unieke spontane schrijfstijl – en boordevol prima informatie, voor body & mind !

Halen Gerda

Uw boek “sterker dan stress” is helemaal logisch: de kracht van taal, visualisaties, tijdrovers, affirmaties, … Tijdens het lezen dacht ik constant: dit ís zo, dit klinkt zo logisch.

Wendy

Dag Sonja, ik heb uw boek gelezen “sterker dan stress”. FANTASTISCH!! Alle mensen die bij mij in de praktijk komen moeten dit boek nu lezen. Ik werk al jaren volgens dit principe maar ik had tot nu toe de iets meer spirituele boeken hierrond en het is niet omdat ik energetisch werk doe dat iedereen daar helemaal mee “inzit”. Ik vind jouw boek daarom wat meer “down to earth” overkomen en daarom ook sneller vatbaar voor vele mensen.

Andrea

Alle boeken zijn verkrijgbaar via een mailtje naar sonja.kimpen@synergie.be heb je het boek graag gesigneerd zet het mee op het mailtje. Vanaf € 40 gratis verzending. De digitale versies van de boeken zijn nu ook verkrijgbaar. Of via  BOL.COM

Voor pedagogische doeleinden en coaches zeer interessante korting bij boeken pakketten:  sonja.kimpen@synergie.be


Dé 10 Synergieprincipes voor de beste vorm op élke leeftijd

Sonja Kimpen biedt je een overzichtelijke strategie om je lijf in vorm te brengen en te houden. Ze geeft je tips, trucs en hulpmiddelen die het je makkelijker maken om dé 10 synergieprincipes te trainen zodat ze nadien voor de rest van je leven werken voor jou.

Les 10 principes de synergie En pleine forme à tout âge.

Ce livre offre une toute nouvelle vision sur l'alimentation, le sport, le fonctionnement du cerveau et des hormones. À l'aide d'une stratégie claire, Sonja Kimpen vous aide à mettre votre corps en forme de manière réaliste. Basé sur la science mais sans jargon, elle écrit de manière claire et compréhensible.

Sterker dan stress

- Tijdelijk uitverkocht- Weet wat je wilt en haal meer uit je leven! Sterker dan stress is een inspiratiebron voor mensen die bewust door het leven willen gaan. Het is een coachboek dat je gegarandeerd veel leefplezier bezorgt met pakken minder stress.

Een leven lang slank zonder dieet

Dit boek is uniek. Nooit eerder verscheen een boek waarin een totaalaanpak (afslanken, voeding, mentale inzichten) op een herkenbare en prettige manier wordt behandeld.In dit boek wordt niet je lichaam, maar je hele leven aangepakt

Broodnodig (50 recepten voor elke dag)

Broodnodig, 50 recepten voor elke dag!

Mindfood

Een boekje vol frisse moed om opnieuw te beginnen!

Gezond eten, makkelijker dan je denkt

Wat je eet bepaalt de energie van je lichaam en de kwaliteit van je leven. Vreemd genoeg denkt men al te vaak dat gezonde voeding saai, tuttig en 'niet-lekker' is. In dit boek worden de basisprincipes van gezond eten zeer overzichtelijke wijze uitgelegd.

Vul je batterij met positiviteit!

Een boekje vol frisse moed om opnieuw te beginnen!

Kook je Slank en Fit

Na 'Een leven lang slank zonder dieet' én 'Gezond eten, makkelijker dan je denkt' levert dit boek swingende recepten die vertrekken van de neergeschreven gezondheidsprincipes.

Stevig in je lichaam!

Een energiek en stevig lichaam voelt lekker aan en is een pak gezonder. Bewegen als dagelijkse routine is het antwoord op vele levensstijlziektes, zoals overgewicht, rugklachten en hoge bloeddruk, en is de beste investering voor een klachtenvrij lichaam.

Sterker dan suiker

Dit boek verklaart hoe jij stap voor stap afhankelijk bent geworden van suiker, maar geeft je ook een duidelijk en haalbaar stappenplan om in 21 dagen deze uitputtende gewoonte te doorbreken en dan ben jij voor altijd sterker dan suiker!

Dé 10 principes voor een leven lang slank! UITVERKOCHT!

Wist je dat je slechts een 8-tal weken nodig hebt om een lichaam 
te verslaven? Zowel ten goede als ten kwade? Dankzij 10 eenvoudige principes kan je een lichaam 
in 8 weken gewoonweg verslaafd maken aan een gezond leven.

Dagelijkse kost ... gezonder

-tijdelijk uitverkocht- In deze publicatie goochelt Sonja met de bestaande recepten en geeft ze een actuele, gezonde make over. De bestaande recepten blijven en lekker, maar veel gezonder. Waardoor je je energieker, levenslustiger en beter in je vel voelt.

Weten wat je wil

Een weg naar je toekomstdromen, voor een leven met meer levensenergie en minder stress.

Gezond leven is kinderspel!

Sonja Kimpen schrijft een boek samen met haar twee zonen! "Gezond leven is kinderspel. Dé trukendoos voor ouders".

De laatste 5 kilo, geniet van je beste vorm!

Dit boek is anders dan alle andere afslankboeken omdat er een hemelsbreed verschil is tussen ‘evenementen-afslanken’ – of een snel dieet dat je een maatje minder belooft voor een bepaalde gelegenheid – en het verwerven van inzichten voor een maatje minder. Je beste vorm voor altijd krijg je niet dankzij een crashdieet, maar dankzij de juiste mindset.

Kook je Slank en Fit 2!

Eindelijk is hij er… het vervolg op kook je slank en fit 1! Marc Hoes en Sonja Kimpen hebben samen weer 54 superlekkere recepten klaar! Eén voor een beantwoorden ze aan Sonja's filosofie om op de gemakkelijkste manier in de beste vorm te zijn!

Minder buik, meer energie!

Waarom mannen dubbel zo snel afslanken dan vrouw! Sonja Kimpen stelde tien challenges op waarmee ze mannen in slechts acht weken tijd naar een gezonde levensstijl coacht.

Me?nopauze!

De tijd van het leven van een vrouw na de menopauze is even lang of langer dan die tussen haar twintig en vijftig. Toch is de menopauze nog altijd een taboe-onderwerp, een levensfase die wordt geassocieerd met kwaaltjes en klachten.

Alle boeken zijn verkrijgbaar via BOL.COM, vanaf 20€ gratis verzonden.
LET OP! De prijzen op onze site zijn de ENIGE juiste. Het gebeurt dat doorverkopers andere prijzen hanteren.
Ondanks onze pogingen bij bol.com willen de doorverkopers deze niet aanpassen.
Gesigneerde boeken of boekenpakket (met korting) stuur een mail aan: sonja.kimpen@synergie.be


Sonja’s boeken
Literatuurlijst