Sterker dan suiker

Sterker dan suiker! Bevrijd jezelf van je suikerverslaving. Krijg inzicht in wat suiker met je lichaam doet. Je hoeft je niet langer af te vragen hoe het komt waarom je niet van koeken en chocola kan blijven en waarom je vreest dat je ‘geen karakter’ hebt. Suikerverslaving heeft immers niets te maken met te weinig wilskracht, maar alles  met verslaafdheid. Je bent verslaafd als je lichaam en geest snakken naar suikershots. Suiker wordt door ondoordacht gebruik sterker dan je karakter!

Maar er is GOED NIEUWS: als je begrijpt hoe je lichaam reageert op suiker, kan je je verslaving perfect zelf aanpakken. De strategie in dit boek maakt je suikervrij. Als gevolg hiervan zullen je stofwisseling en hormonen terug hun fantastisch werk kunnen doen en zal jij zienderogen fit en energiek worden.

Dit boek  verklaart hoe jij stap voor stap afhankelijk bent geworden van suiker, maar geeft je ook een duidelijk en haalbaar stappenplan om in 21 dagen deze uitputtende gewoonte te doorbreken  en dan ben jij voor altijd sterker dan suiker!

Prijs: €22.95 (vernieuwde versie)

download
Wat is Suiker
Zuiveringseetplan

sterker dan suiker