Stevig in je lichaam!

Een energiek en stevig lichaam voelt lekker aan en is een pak gezonder. Bewegen als dagelijkse routine is het antwoord op vele levensstijlziektes, zoals overgewicht, rugklachten en hoge bloeddruk, en is de beste investering voor een klachtenvrij lichaam.
Een gezonde portie krachttraining is de enige manier om blijvend invloed te hebben op je stofwisseling en je lichaam stevig te maken.
Bovendien krijg je er ook sterkere botten, een betere suikerverbranding, een mooie houding en mentale kracht van. En last but not least… je wordt slapend slank!

Stevig in je lichaam is heel bewust gemaakt om de mogelijkheid te bieden thuis aan de slag te gaan met eenvoudige hulpmiddelen. De overzichtelijke oefenreeksen vragen amper een halfuur tijd. Elke oefening wordt uitgebreid beschreven en verduidelijkt aan de hand van foto’s. Bovendien geeft Marc je aandachtspunten over hoe je de oefeningen veilig kunt uitvoeren. Het boek is opgedeeld in twee grote blokken: oefeningen voor het onderlichaam en oefeningen voor het bovenlichaam. Bij elke oefening kun je op een handige tekening zien voor welke spieren ze juist bestemd zijn.
Je hebt dus geen excuus meer. Start vandaag nog met het in vorm brengen van je spieren. De meer dan tachtig leuke oefeningen kun je gezellig thuis uitvoeren.

Prijs: € 24.95

Stevig in je lichaam