Sonja Kimpen

Sonja (Master bewegingswetenschappen Katholieke Universiteit Leuven)haar coachings zijn daadgericht, via bewustzijns-coaching brengt ze mensen in hun eigen kracht om op een simpele manier gewoon de dingen aan te pakken waarop je resultaten wil bereiken.

De grote troef van Sonja is dat zij expert is op verschillende domeinen (beweging, voeding, mentale coaching, management- technieken). Door de energetische combinatie van deze 4 facetten, bereiken de mensen die zij coacht tijdens haar cursussen of one – to- one spectaculaire resultaten!

Marc De Jonck

Marc is een man van rechttoe rechtaan. Marc (Master in de Lichamelijke Opvoeding + 20 jaar docent VUB) stimuleert mensen telkens om de lat net iets hoger te leggen dan je zelf in gedachte had.

Zijn jarenlange ervaring in studenten bewegingswetenschappen en kinesisten opleiden geeft hem een zeer rijke onderwijservaring. Hij weet telkens op een verrassende en creatieve manier mensen te boeien.

Auteur van het boek: Stevig in je lichaam.

Personal Coaching

Marina Peeters

Marina is als master in de bewegingswetenschappen gespecialiseerd in bewegingscoaching op maat van ieder lichaam, bewegingscoaching naar een specifiek doel, rug-en nektraining, fibromyalgie, CVS. Coacht mensen in Start to Fit programma’s en is docent voor de seminars van Synergie in diverse onderwerpen zoals: “hoe train je buikspieren”, “waarom is stretching belangrijk voor je lichaam”, “de 10 principes van een gezonde levensstijl”, “sterker dan suiker”, “waarom trainen met een hartslagmeter”, “een gezonde en belastbare rug”, …

Niels De Jonck

Studeerde management en marketing in Florida en New York
Voetbalde onder meer in Madrid, Colombia, Florida en New York

Co auteur gezond leven is kinderspel

Personal Coach (NASM)
Zaakvoerder : The skyathletic agency 
Keynote speaker