Niets doen creëert net, datgene wat je niet wil: spieren die verslappen, kilo’s die erbij komen, je fitheid die achteruit gaat. Verstijving, vervetting, verlies aan vitaliteit om het in 3 kernwoorden samen te vatten.

De combinatie van vooraf opgenomen videotrainingen en het ‘samen sporten’-gevoel geeft jou de wekelijkse stok achter de deur.

Er is interactie, dynamiek, leven en vooral…aanstekelijke en motiverende energie!

Dus ook digitaal kan je samen met je vriend(inn)en naar de les te trekken en geprikkeld worden door de enthousiaste sfeer. Jouw wekelijkse afspraak met gelijkgestemden houd je op koers voor je vitaliteit en energieke gevoel.

Het digitale maandabonnement dat je op elke dag van de maand kan starten en gewoon stoppen na een maand als je dat wil geeft je de totale vrijheid om jouw fitheid en immuniteit te boosten. Voor een vast bedrag per maand bezorgen wij je afwisselende live-trainingen én energieke motivatie die van je scherm (tv, computer, tablet of smartphone) spatten…aangevuld met handige extra’s.

Op die manier brengen we ons ‘fysieke’ sportprogramma naar jou thuis.

En omdat we elke les opnemen en nadien ter beschikking stellen, zijn onze trainingen altijd en overal ter wereld beschikbaar wanneer het jou uitkomt, 24 uur op 24 en 7 dagen op 7.

Gun je lichaam een wekelijkse portie!

Het beste moment om jezelf een digitale personal coach te gunnen en je veters te strikken…is NU!
Abonneer je op een wekelijkse portie fit voor maar €11/week of €44/maand.