Het is wetenschappelijk bewezen dat een gezonde, energieke levensstijl de beste be- scherming biedt tegen ziektes en klachten als vermoeidheid, burn-out, rug- en/of nek- pijnen, gewrichtspijnen, stress, chronisch vermoeidheidssyndroom, fybromyalgie, hartziektes, diabetes type 1 + 2,  …
Medische coaching is er voor mensen met een specifiek klachtenpatroon die willen starten met beweging maar niet zeker zijn of het wel kan volgens de standaard- begeleiding. Doorgaans worden deze mensen doorverwezen door een arts, kinesist of psycholoog. Het is altijd van het grootste belang om op de hoogte te zijn van de verschillende pathologieën. Je dossier of medisch logboek wordt vooraf geanalyseerd.
Samen met onze medische bewegingscoach wordt nagegaan wat de mogelijkheden  zijn. Er wordt een specifiek bewegingsplan opgemaakt dat rekening houdt met jouw medisch dossier, jouw wensen en behoeften. De coach  waakt over de juiste uit-  voering van de oefeningen, motiveert je, helpt je geleidelijk je grenzen te verleggen en je beperkingen te overwinnen en opent zo de weg naar gezond bewegen.
Dankzij onze medische fitness kunnen veel mensen terug bewegen. Patiënten die alle hoop op bewegen al hadden opgegeven, hebben door een aangepast oefenprogramma hun levenskwaliteit aanzienlijk verhoogd. Zij voelen zich fitter dan ooit want beweging is zonder twijfel het allerbeste medicijn.

  • Graag meer informatie over...

  • Persoonlijke gegevens