Wat moet ik eten? Eet ik gezond? Ik wil afslanken. Ik eet bijna niets en word toch dik. Ik wil een marathon lopen, wat eet ik het beste? Ik ben allergisch aan tarwe, gluten…  Dit zijn dagelijkse vragen die wij krijgen. Een voedingscoaching geeft je inzicht en dus ook uitzicht op een gezonde energieke levensstijl. We kijken naar je huidige eetpatroon in combinatie met je leefpatroon, je gezinssituatie en je persoonlijke uitdagingen. Dan coachen we je in dé 10 principes van een gezonde levensstijl, met telkens persoonlijke accenten die voor jou nuttig en haalbaar zijn. We maken een gepersonaliseerd plan om dit op een haalbare manier toe te passen in jouw leven.

Praktisch: Je houdt gedurende een week een energiedagboek bij, d.w.z. op voorgestelde formulieren vul je in wat je eet en wanneer je eet, wanneer je beweegt, wanneer je stoelgang hebt en wat en wanneer je drinkt. Deze gegevens worden vooraf door de coach geanalyseerd en daarna met jou gedurende één uur besproken.
Je krijgt je eerste aandachtspunten mee. Dan maak je een vervolgafspraak om je nieuwe voedingsstrategie te implementeren in je leven. Met die afspraken geraak je mijlenver op de energieladder.

  • Graag meer informatie over...

  • Persoonlijke gegevens