Het Synergie-systeem!

Multifunctioneel leefstijlplan voor meer impact op je cliënt en een verdienmodel voor jou!

COACH THE COACH JAAR TRAJECT door Sonja Kimpen

De 10 synergieprincipes als leefstijlplan voor je cliënten is een samenhangend, pragmatisch systeem om mensen te coachen naar de beste vorm van zichzelf. De unieke meerwaarde van deze opleiding bestaat in de terugkoppeling van elk onderdeel naar de praktijk. De inhoud heeft zijn waarde in de praktijk reeds 35 jaar bewezen. Het  Synergie-systeem geeft je de kans op een snelle manier een waardevol pakket aan te bieden aan je klanten. Levensstijl coaching is kwestie van beïnvloeding van hersenen, emoties en hormonen. Uiteraard betrekken we daar inzichten rond voeding en beweging bij.   We gaan met andere woorden de natuurlijke kracht van het lichaam terug aanboren om de cliënt op een realistische manier  in vorm te brengen en te houden.

Met het  Synergie-systeem krijg je unieke know-how die onmiddellijk toepasbaar is. Hierdoor win je jaren en verlies je geen nodeloze tijd met frustrerende trial and error.

MULTIFUNCTIONEEL COACHEN

 Synergie-road is een zeer bruikbaar hulpmiddel voor elke praktijk of zaak  die als doel heeft mensen fitter, gezonder en slanker maken. Elke coach kent het spanningsveld tussen het behandelen van cliënten in een beperkte tijd en het bijbrengen van noodzakelijke inzichten.

Dé 10 synergieprincipes zijn dominosteentjes van potentiële energie. Nadat één principe geïntroduceerd wordt bij cliënten worden alle andere principes nadien automatisch meegetrokken.  Bovendien geeft het de cliënt een tastbaar overzicht aan welke doelen er wordt gewerkt.  De cliënt houdt zo zelf het overzicht.

Verschillende Personal Trainers en voedingsdeskundigen coachen reeds volgens het gedachtegoed van Sonja Kimpen.   Hierdoor winnen ze veel kostbare tijd en geld om een goed verkoopbare dienst te ontwikkelen.  Sonja deelt haar jarenlange kennis zodat jij niet door de kinderziektes, de valkuilen moet die inherent zijn aan het opstarten van  elk traject, nieuwe dienst of product.  Slim ondernemen is onmiddellijk  profiteren van tonnen expertise en ervaring om jouw zaak snel tot bloei te laten komen

Het Synergie-systeem!

Wie wordt toegelaten?

Experts:  houders van een diploma in de lichamelijke opvoeding en kinesitherapie, psychologie, voedingsdeskundigen, diëtisten, zorgtherapeuten  worden rechtstreeks toegelaten tot de opleiding.

Praktijkcoaches: Daar er een lacune is in het opleidingslandschap kunnen personen die beschikken over voldoende praktische ervaring eveneens toegelaten worden na een motivatie-interview.

Studenten: Mits ambitie zelfstandige te worden.

Is deze opleiding geschikt voor jou?

Laat ons even GEHEEL VRIJBLIJVEND zoomen of bellen en vertel me waar je graag binnen 3 jaar zou staan.

Zo kunnen we samen afstemmen of dit jaartraject jou kan helpen om je passie om te zetten naar een bloeiende zaak

Stuur een mailtje met “Ja, ZOOMEN voor het Syngergiesysteem ”  naar sonja.kimpen@synergie.be

Opleidingsinvestering Professionals:

Prijs op aanvraag wegens overlap met andere modules die van deze totaalprijs worden afgetrokken indien reeds een module gevolgd.

  • 24 live lesdagen (144u),
    cursusmateriaal/checksheets/maaltijden, koffie, thee
  • 8 masterminds (16u)
KMO PORTEFUILLE

Wij helpen u graag verder met de aanvraag van uw subsidie voor uw opleiding.
DV.O235859

Opleidingen van Sonja Kimpen komen in aanmerking voor de KMO portefeuille.

D.w.z. dat jij als KMO of zelfstandige via De Vlaamse Overheid subsidies kan krijgen voor het volgen van trainingen.

Jij betaalt dan zelf slechts 70% (indien kleine KMO of 80% (indien middelgrote KMO) van de opleidingskosten.

De Business Academie geld-terug garantie!

Deze opleiding heeft als doel dat jij de kracht en het zelfvertrouwen ontwikkeld om levens van coachees te veranderen. Opleidingen volgen naar meesterschap gebeurt steeds met een volledig open hart en open mind, dat maakt dat je de noodzakelijke stappen zet, resultaten boekt en de transformerende kliks maakt.

Geloof mij niet op mijn woord, test het uit voor jezelf, volledig risicovrij. Wij bieden je een volledige ‘geld-terug garantie’. Het werkt als volgt: stel dat jij na de eerste opleidingsdag voelt: “dit is niets voor mij”. Dan meld je ons dit na deze 1ste dag en wordt het volledige bedrag minus 150 euro administratiekosten terug betaald.  Je geeft de cursus gewoon in de huidige staat terug, ook al heb je er in geschreven.

Een opleiding dient enkel om te winnen en dat is een commitment langs beiden zijden daar gaan we voor risicovrij!

geld terug

Inspirerend, bruisend, motiverend met een heerlijk humoristisch no nonsens sausje, Sonja Kimpen is en blijft een TOPPER !!

Sandra Galant

Heel goede uitleg, professioneel gebracht, praktijkgericht dus niet enkel theorie. Heel goede cursus!

Allereerst nogmaals proficiat met een naar mijn gevoel geslaagde cursus. Alle GO-FIT deelnemers zijn het er unaniem over eens dat deze cursus meer dan zomaar een nuttige tijdsbesteding was. Niettegenstaande dat wij individueel maar vooral samen over veel ervaring en praktijkkennis beschikken, kregen wij voldoende stof om over na te denken en over te gaan tot AKTIE”

Frank Janssens

“Klachten omzetten tot magic service:… zeker door de combinatie met de praktijk erbij wordt dit heel goed overgebracht en ingepompt bij de cursisten”

Ondernemers - Schrijf je in of stel een vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.