Ook mannen hebben steeds vaker een uitdaging om in shape te blijven. Een buik die dreigt uit de deinen, moe en futloos zijn, gebrek aan energie…
Sonja Kimpen ontwikkelde na vele verzoeken een extra programma: ‘minder buik, méér energie’!
De succesformule na de eerste cursus ‘minder buik, meer energie’ blijft: via een mix van inzichten en gerichte training, begeleidt Sonja je samen met haar echtgenoot Marc De Jonck naar jouw beste vorm en een krachtig lichaam, opnieuw fit en strak! En daarenboven massa’s energie om stevig in het leven te staan.
Voor wie is de cursus?
Voor alle mannen die (opnieuw) een krachtig lichaam willen en massa’s energie!
Wat mag je verwachten?
Je sluit aan bij de slankcursus ‘een leven lang fit en slank ZONDER dieet’; d.w.z. elke week een inspirerende seminar om week na week te leren hoe je lichaam werkt en hoe je het moeiteloos fit kan houden. Het cursusmateriaal omvat 3 boeken: ‘een leven lang slank zonder dieet’, ‘Gezond eten, gemakkelijker dan je denkt’ en ‘Dé 10 principes’, maar jij krijgt, in plaats van het boek ‘Dé 10 principes’ het nieuwe boek ‘Minder buik, meer energie. 10 challenges voor mannen!’.
Het totaalprogramma bewijst al meer dan 20 jaar zijn duurzame resultaten. Uitstellen geeft je alleen maar uitstel van ‘minder buik, méér energie’.
  • Graag meer informatie over...

  • Persoonlijke gegevens