Sterker dan Stress: Een sterk plan om je leven aan te pakken. 

Ben je rusteloos? Kan je moeilijk keuzes maken? Heb je honderd plannen maar geen idee hoe ze allemaal te realiseren in je leven? Heb je het gevoel te weinig tijd te hebben om alle klussen te klaren? Lukt het je niet om je leven en werk in evenwicht te krijgen? Stel je beslissingen soms lang (te lang) uit?

Dan is de cursus ‘Sterker de stress’ je op het lijf geschreven.
Deze cursus leert je hoe je constructief met stress kan omgaan. Stress kan een gezonde of ongezonde spanning zijn. Om je doelen en dromen te realiseren en om je werk en leven in balans te krijgen, heb je energie nodig en een  plan. Stap voor stap leer je stress te beheersen en om te bui- gen tot een stimulerende kracht om je dromen te reali- seren. Het uiteindelijke doel is om je productiviteit te verbeteren en gelukkiger door het leven te gaan met een gevoel dat jij de regie in handen hebt. Je krijgt in- zichten aangereikt via concrete doe-strategieën om de ontelbare uitdagingen in je leven op een daadkrachtige, positieve manier vorm te geven. De cursus is een plan van aanpak.

Op basis van deze cursus schreef Sonja ook de bestseller: Sterker dan stress die je na de cursus steeds kan vastpakken om jezelf gefocust te houden!

Ik maak graag tijd vrij om te luisteren wat je persoonlijk doel is zo dat je zeker bent dat de cursus iets voor jou is. . sonja.kimpen@synergie.be +32 486 48 80 68

 

 

Voor deelnemers die van verder komen hebben we hier enkele tips voor het overnachten;
In Brasschaat op 9 km Van Der Valk hotel Dennenhof
In Kalmthout op 17 km Hotel Jerom met kortingscode te krijgen op aanvraag via het hotel.
In Brecht B&B De Steenen op 9 km Molen

  • Graag meer informatie over...

  • Persoonlijke gegevens