Studio Synergie

Synergie gaat hybride: LIVE TE BRECHT EN ONLINE

FATBURNER/FULL BODY met Marc
Pittige les op swingende muziek met zowel aandacht voor cardiotraining ( hart en longen)  als verstevigende oefeningen. Leuk om weten krachttraining heeft een naverbranding van 48u!

PILATES met Marc
Werkt volledig op de balans-herstel in het lichaam. Dit wil zeggen de spieren stretchen die moeten rekken en het verstevigen van de spieren die meestal door slechte houdingen en eenzijdige bewegingen verkort zijn. Het resultaat is een balans gevoel in je lichaam en een mooie houding die je de dag lang kan handhaven. De les start met enkele vaste routines die je lichaam laten bewegen in alle vlakken, hoeken en amplitudo’s. Na deze opwarming elke week een variatie aan oefeningen voor het ganse lichaam.

POWER BBBB met Sonja
Zéér afwisselende les doe start met enkele HIT (High Intensity Intervallen via steptraining) om de vetverbranding te boosten samen met een pakket van verstevigende oefeningen voor benen, bovenarmen, buik en billen.

NIEUW! STEP & STRETCH  met Sonja

Via een leuk steptraining worden onze hersenen op scherp gezet om te genieten van een intense cardioboost. Hierdoor verdwijnt alle stress uit je lichaam! Na 30 min zal het lichaam intens warm zijn om te genieten van een diepgaande en deugddoende stretch die je voor de rest van de avond rust geeft in je lijf en brein!

We werken met een beurtenkaart van 10 of 20 beurten! 

10 beurten        110 euro
20 beurten        200 euro

Per beurt betalen is 13 euro. De kaarten zijn 1 jaar geldig!

Inschrijven verplicht via de online agenda!

Lukt dat niet geef ons even een seintje 0486 48 80 68.

Doe gemakkelijke kledij aan, breng handdoek en flesje water mee.
A.u.b zuiver sportschoeisel!

Liever FIT blijven bij je thuis.
Geen verplaatsing, alle vrijheid van eender wanneer oefenen.

FULL BODY
Dit is een zeer afwisselende les met een mix aan oefeningen gekozen uit fatburner, BBBB, pilates, stretching en yoga. Kortom alles wat je lichaam deugd zal doen!

PILATES
Werkt volledig op de balans-herstel in het lichaam. Dit wil zeggen de spieren rekken die moeten rekken en het verstevigen van de spieren die meestal door slechte houdingen en eenzijdige bewegingen verkort zijn. Het resultaat is een balans gevoel in je lichaam en een mooie houding die je de dag lang kan handhaven

STRETCH EN RELAX
‘Stretch & Relax : Marc brengt  je helemaal in een rustige sfeer om een mooie transitie te maken naar de avond. Je spieren worden zacht gestretcht om alle spanning uit je lichaam te laten vloeien.  De rustige muziek maakt het geheel af!
Je kan stukjes van deze stretch en relax gebruiken om een mooie transitie te maken van je werk dag naar je privé leven. Laat je kinderen gerust mee doen.

POWER BBBB
Zéér afwisselende les doe start met enkele HIT (High Intensity Intervallen via steptraining) om de vetverbranding te boosten samen met een pakket van verstevigende oefeningen voor benen, bovenarmen, buik en billen. Power BBBB op zondag 9u start vanaf 3 oktober!